MÄSSLINGEN

Det slutade med att min son har nu då mässlingen... Och rätta mig om jag har fel men det låter osm en dödssjukdom fast det inte är det. Ahhhh... men nu har den landat på honom. Och kan inte göra så mycket åt saken.
Var inne i samhället idag o hämta min kära mor för att hon ska med till den stora staden imorrn.

Det e den stora DAGEN D... är nu då lite halv nerväs då min granne för typ 5 min. sen sa lycka till och hoppas att dom inte tar fel tänder för dig. Och blir man inte nervös då e man ju en supermänniska. Alltså tänk alla dom som e tvingade till att operera sig varje dag eller ja i alla fall flera ggr om året för att kanske bli friska eller liknande. Usch vad hemskt. Jag måste ju bara säga att ni e fantastiska ni som gör det.

Nej nu måste jag in i duschen för jag ska ju snart upp igen. Jag fattar inte att man får en tid skit tidigt på morgonen när det tar minst en timma att ta sig till sjukan. Dom e ju helt funtade!!!!

hej svejs 

Orolig!!!

Idag när jag vakna var allt som vanligt med både mig ich min son. Sen gick det kanske två timmar och gissa vad... sonen har då fått små små prickar över hela kroppen och har oxå ca 38 grader.
Oj tänkte jag o rongde till lilla mammsen som var hemma en stund och vila innan jobbet idag. men hon trodde det inte var så farligt så vi la på o kom underfund ed att han skulle vila mycket. Och vips så gick det några timmar till och jag gick ut med honom för att gunga och leka i sandlådan lite. Börjar sen och gräva i mitt land som verkligen liknar en död grav hehe. Nemen oj vad ser jag då hela adam e röd av typ tio ggr mer prickar nu en för typ tre timmar sen. blir en aning orolig och frågar grannen om hon kan veta vad det e. men ringer upp mammsen igen. Och gissa vad han har nog bara lite scharlakans feber som det heter.
Tur var det.

och nu sitter jag och inreder en lägenhet på internet. blir kanon bra det e för någon tävling med åhlens som ni kan kolla på och om dom undrar har ni fått tipset av mig:)
www.ahlens.com/heminredning

skitskoj.

hej svejs

Halvdant!

Ohhh vad jag känner mig sjuk.... och ingen som visar mig någon sympati:)
Vem tror ni fick gå upp i morse fast man var sjuk??? Jo lilla jag, skulle då hämta halva familjen kändes det som i värnamo och när man väl kommer idt så vad händer då jo då e det bara två stycken som ska med hem fast dom skulle vara tre stycken hmmm inte rolligt alls måste jagh säga.

Sitter här nu framför datorn och kanske har jag sålt min bil imorrn hoppas det i alla fall och får det jag vill ha för den med. Men samtidigt så vet ag inte om jag vill sälja bilen nu har jag haft den så pass länge att jag är kär och överlycklig i den.
Men man måste ibland ta sig i kragen och skiljas från det som står en nära.
Igår bjöd jag mina grymma coolaste och underbaraste vänner på grillat. Och vilken tur vi hade med vädret det var fint då trodde det nästan skulle regna då det hade gjort det under dagen.

Snart ska man f*n börja jobba med det e långt kvar nu. Jo o så ska jag söka nytt jobb med då jag inte får tillbaka det jag vill ha utan dom ska placera mig på pressarna och det e jag inte glad för hmm.
jaja men vad ska man göra åt saken. nej nu ska jag glo på tv osen sova en stund så jag kryar på mig tills imorrn.

hej svejs

Youtube!!!

Jaha nu har jag fått kläm på det!!! vet precis hur det ska tas nu:) Och ni där ute har inte en susning av vad jag pratar om eller hur???

Det bästa e jag behöver bara höra det jag vill höra och man kan se en video....tänk att jag inte kollat in detta förut!!!!
Alltså bra med youtube alltså... Men jag vet inte om man kan lite på att deti nte finns virus där.

Lyssnar just nu på britney spears och ja säg vad ni vill men hon sjunger bra...piece of me heter låten. Har också fronda med rullar fram som e skön.
Har ju lite konstig musik smak vet inte riktigt vad jag har för stil när det gäller musik. Nu ska jag snart se en film och sen sova. Min pappa komer hem inatt så man fårväl se om man e vaken när dom kommer.
KAn ni fatta att det gått cirka fyra veckor nu som dom varit borta helt sjukt.
Men nu ska det bli skönt att komma hem till småland snart.

Och min du min lilla loppa jag ska inte flytta än!!!!!!!!!!!!
JAG LOVAR...

Vi får ju inte ta och glömma fennie hehe hoppas att du trivs i din nya lägenhet för det gjorde jag.Tänk vad mycket jag o min son kan sova hos dig sen. du har stor säng!!!!

Loppan och fennie vill ni gifta er med mig????

hej svejs

Valla

Idag äntligen har det regnat efter en otrolitg värmebölja på kanske 150 grader sol i veckan som varit. men idag e jag glad det har varit den bästa dagen idag, vi var i valla jag o minakusiner med deras barn. Det regna stort sett hela tiden vi var där, men vad gör man inte för alla gulliga barn som ville titta på djuren där. Men då det regna så gjorde det inte mig mycket att vi var där för då fick jag gåp i regnet och efter denna värmebölja som varit så tackade jag för det så snällt så.

Sitter nbu hemma hos min pappa och väntar på att jag ska få sova så jag får se vad det blir för väder imorrn med. fast egentligen väntar jag väl mest på att få åka ut till min farmor och farfar. vem vet kanske inte länge till dom bor kvar i huset så då får man ju passa på att  åka dit.
KAn jubli en sväng till min faster med som bor inne i stan. Men det får vi se annars blir det på måndag till henne.

haha hörde att loppan gått o skadat sig hemma... hehe där ser du att rida är en falig sport så det e bara att lägga ner det tycker jag...
Men ditt smeknamn med cricket tycker jag e bra. ska nog börja med det själv!!!

Vad har jag mer att säga förutom att min son nu förtiden då ålar sig fram och ar börjat att ställa sig upp mot saker och ting. det e så kul nu. Och få se härom dagen att det ploppat upp en massa nya tänder dessutom så nu e det fyra uppe och två nere.
Börjar göra ont när han bits men det får man ju ta det gör han ju inte så ofta så det e lugnt det.

Just nu längtar jag hem till min underbara säng och mina dögoa grannar men det får allt ta att vänta tills sdag innan jag kommer hem dit.

Sen e det bröllop o det ska bli så kul det.

hej svejs