Innan avresan!!!

jaha då sitter jag här igen och ska snart åka hem till småland!!!
Det e ca 16 timkvar innan jag ska hämta min kusin som ska med hem och stanna en vecka. Jag ser fram emot det och inte behöva vara själv det e helt ok för min del.

Idag har jag dålite att berättasom busfabriken hehe ni som inte varit pådet åk till det askul!!!
 "se till att ha ett bran med som leker"
Var ju därmed  mina kusiner och deras barn. Men man ska ju räkna med lite trötthet och huvudvärk efteråt:)
Det börja md att jag var hos min ena kusin för att vi skulle åka därifrån. Min andra kusin skulle vi möta i ett centrum längre bort. Haha vi hoppa  av bussen för att möta henne.  sen skulle vi GÅ resdten av vägen till busfabriken, inte så långt igentligen som man tror.
Lugnt tills vi diskuterar om vi ska ta bussen hem eller gå då alla ska med min ena kusin hem. och vi kan väl uttrycka att hon en rätt bra bit bort där av att vi åkte buss till busfabriken.
Kusinerna som var glada och helt fulla med enrgi sa det ehh vi går det e inte så långt och barna sitter i vagnen och en står på ståbräda vid en vagn. Sagt och gjort vi gick då var kl. ca 16.00.
GISSA NÄR VI VAR HEMMA????

Ca 3 timmar senare satt vi i min enas kusin kök.
PUHHH!!!!

JAg har ont i mina fötter just nu och önska att jag redan sov.
Men men kan ju säga att vi hade ju lote kul på vägen hem med kan ju vara därför det tog lite tid och sen att vi tog upp hela cykelvägar för att kunna prata med varandra:)

Haha ja man ska ju då ha vart med som jag var!!!

Men kul hade vi och tack för en helt underbar dag.

Ska vi ta en promenad till gamla linköping nästa gång??? haha

hej svejs

Midsommarafton i sverige


Regn och moln samt ytterst lite sol, ja det e vårat typiska sommarväder när vi ska fira våran underbara midsommar. Alla blir jätte besvikna men hallå vi borde ju ha lärt oss detta nu har vi haft en bra midsommar på länge??? I så fall när???

Är det inte denna tid man ska hoppas på att träffa nytt folk? Jag vet inte jagh ar ju som sagt väldigt dålig inspiration nu för tiden när det gäller att komma på saker att göra!

nu sitter jag hos min kusin och e "barnledig", fast här e ju typ 5 andra barn istället:) Det e helt ok då det inte e mina. jag har tänkt på att man har mer tålamod med andras barn än vad man har med sina egna.

Så snälla hjälp mig att komma på vad man ska göra???
Sitta hemma en midsomar när man e barnledig va e det för ett liv???

hej svejs

en helt vanlig dag:(

nu e klockan exakt 10.42 och jag väntar på att min son ska vilja gå o sova en stund e för jävla trött. Vi har varit borta typ varje dag nu och idag e örsta gången vi e hemma. ska då tilläga att vi fortfarande e kvar hos min far:)
Och sen sitter man och funderar på vad ska man göra imorrn då??? Har ju helt idé torka här just nu och det brukar ju då sällan inträffa när det gäller mig!!!!

Hmmm... undrar om mitt kaffe e kallt??? ska kolla:)
japp det var kallt det.
jag såg att dom  hade sex and the city maraton igår undrar om det var bra? jag skulle sett det men istället var det en bio som locka.

Jag kan ju nu då officiellt säga att jag har sett indiana jones nya film. kan ju då tala om att man kan vänta och köpa den på film då den inte var så bra som jag trodde den skulle vara. men den var bra.

hej svejs

LINKÖPING!!!!

Haha nu e man tillbax i den stora staden och allt e då inte som det ska vara.
Det e massa som e ombyggt och alla bussar ska dessutom ändra namn:)
Ja fast det var ju inte det värsta idag som jag har fått erfara det var dock i morse när jag skulle vakna.
Hade då satt min klocka på ringning vid 8. sonen vaknar redan halv sex o tror han ska få gå upp men tji fick han, en flaska välling o han somna igen tack gode gud.
I alla fall en stund senare i mitt medvetna tillstånd:) så hör jag dåmin klocka långt bort i bakgrunden och inser att det ringer. Kollar påklockan och tycker då att det står "lig kvar denna klocka går fel med en hel timma" sagt o gjort la tillbaka huvudet på kudden o slumra typ 5 min.
då vaknar sonen igen och jag kollar på min kära klocka igen och inser ju att jag har hallucinerat fram en text på den:)
Haha fatta vad snopen man kan vara efter en sådan grej var ju tvungen att gå upp och kola på klockan i köet för att se vad det var som var fel.och mycket riktigt då var klockan nästan halv nio.

Men men nu e jag här och dagen har varit kanon och imorrn ska vipå yoras student ska bli så himla kul. har köpt värsta grejen...
Nu e ni nyfikna va????
Det kan jag dock inte berätta eftersom att ingen får veta.

Nu kom min kära far hem och vi ska dricka te.

Hej svejs

Lillebror....

nu sitter man hos sin lillebror för att kunna låna en dator det e ju lite sorgligt men men vad gör man i denna värld. Skulle bara skriva ett par rader och det har jag nu gjort har lite bråttom iväg ska till en kompis innan min son ska sova för natten och det har en tendens att dra ut på tiden.
En ny vecka har då kommit och snart e det dags för avfärd till linköping fast utan min storebror,hmm, blir ju lite långtråkigt att sitta sjlv i bilen men det får man väl ta antar jag... Jag har lite panik över midsommar vet ju inte vad jag ska göra.. Vad gör man när man har ett barn som bara e nio månader men ändå vill ha kul???? någon som vet detta???

hej svejs