Genomgång!

Jaha då har man ju varit så duktig att man har gått igenom bloggen som jag nu e med i. Fatta typ nada... Men men va ska man begära av en som mig:) haha ironi!!!
Jo då jag ska faktiskt försöka engagera mig i detta verkar ju faktiskt lite kul måste jag ju säga. Problemet e nog bara att jag måste nog lära mig vara lite mer finurlig tror jag och komma på lite mer grejer att skriva.
Hur roligt har det varit hittills menar jag??? inte speciellt!!!!

Solen har tittat fram i kväll och min son adam han somnade på typ 10min. Jag e skitstolt över mig själv. har nu hela kvällen för mig själv och ingen liten krabat som e tjurig när han ska sova:)

Undrar om det blir fint väder i morrn å ska jga nog gå ner till min granne var ju ett tag sedan typ. Alltid kul att gå dit, händer alltid något om man inte tror ska hända.
Adam tycker det e skoj med vovvarna!!!

Nej nu ska man väl ta o sätta sig framför tvn lite e faktsikt rättt så trött själv idag så det blir nog en tidig kväll detta tror jag.

Natti natti

Ja nu måste jag ju publicera något nytt med för jag har ju skapat en profil nu. var bara det jag skulle skriva natti natti igen

nu e det nog rätt. J***a stavfel hela tiden.

torsdagsmys

nu är jennie här och världens bästa loppa har fått förtroendet att krafsa ner några rader så alla nyfikna människor kan få lite skvaller..

1. folk är störda
2. inte alla
3. jag är med barn
4. jag ljög nyss
5. jennie och moa är bästa grillmästarna
6. jossan har världens sötaste igelkott
7. igelkottis har inget officiellt namn änkommentera om du vill nåt annars kan du ta och äta ett kilo spenat för det är äckligt...

><(((*>    simma lugnt