Lite bilder som jag glömtSå här såg det ut i bilen som vi åkte i i fredags när vi skulle till mötet. Notera då att bensinlampan lyser som vanligt i denna bil.
Så här såg det ut när farmor var på besök förra helgen.

     Visst e ahn duktig dsom hjälper mig packa in maten i skåpet o kylen.

 

Vilken söt son jag har...

Ja det var nog det för den här gången.

hej svejs

Lördag

Japp nu e det lördag kväll ojag har två barn här hemma det e så mysigt när pyrets kusin e här med:) och nu har dom lördagsgodis o så gott vil med ha men jag har inget själv. annars har dagen varit bra. var iväg med kamratföreningen igår o fick exotiskplanka det var ju super gptt. men jag var som vanligt dödstrött såd et bvev inte så långvarigt. Var hemma hos min mor vid ca 23.10 så då fattar ni hur trött jag var.

Ohh idag har jag haft sovmprgon med var jätteskönt men var tvungen att kliva upp pga att jag var så jäkla kissnödig:)
Snart ska jag n till grannen med som e på permis. haha det lät bra.
Fan så kul att ha er hemma fast vi inte träffats så mycket än men imorrn kan vi umgås mer på dagen vet ju inte riktigt när ni åker hem. Men inte för tidigt hoppas jag.

jaja nu ska jag umgås med barnen lite här innan det e sägen för dom.

jag har nu då kommit hemfrån min granne o klockan e ca 00,40 o jag kollar på ett avsnitt av angel just nu. Hane  ju så läkla snygg som spelar angel... hehe e man singel så e man.. Då får man tycka att vissa e snygga:)
tur att min mamma satt här hos barnen när dom sov för annars hade jag inte kunnat gå in dit... men men.

Vad har/ska ni göra i helgen?

hej svejs

snart är det helg! Det är ju freda

MMS

snart är det helg! Det är ju fredag o vad händer då? Jo idag är sista dagen innan helg. Ikväll ska jag iväg o dricka lite o snacka med lite gubbar. Pyret får vara hos "far" loppan då menar jag självklart. Men först hem o duscha o pussa lite på grannen som e hemma. Yes för det. Hej svejs

snygg bild det blev ser ju helt mo

MMS

snygg bild det blev ser ju helt mongo ut. Haha men jag bjuder på den. Nu är jag klar fan så skönt är bara en pall kvar på ordern o det fixar en annan gubbe nu efter mig. Så imorrn blir det väl band eller rör att köra antar jag. Ska oxå ringa min mor som ringde innan när jag inte hade tid. Nä nu skriver jag mer ikväll. Hej svejs