En paus

jag kommer att ta en paus från blogen nu ett tag vet ej hur länge men just nu e det för mycket i mitt liv som ska hinnas o speciellt tänkas på...

så ha det bäst så länge

hej svejs

haha jag har ju en blogg

Ha ja jag har ju en blogg o skriva i inte illa att jag har glömt den. brukar inte inträffa men jag har faktiskt haft en del att pyssla med. Idag har jag vart hos pannan o hjälpt henne med o pcka nu tills dom ska flytta på fredag o det var ju en del kvar o packa med kan jag säga men jag tyckte vi var duktggia som fick en del gjort det var inte illa pinkat.
O pannan  som skulle passa pyret ett par timma imorrn kan ju inte göra detta nu då laban och smurfen troligtvis har ögoninflammation. men det e ju inte säkert. men jag vågar inte chansa på det. så det blir ju en annan barnvakt där o sen efter 17 tar ju loppan över den biten. o inte kan jag vara barnvalt heller åt laban o smurfen på fredag då det e samma bekymmer osm imorrn:( men men får ställa upp en annan gång.

På fredag blir det kanske lite målning som g'äller istället i gislvaed så man har något o pyssla med i helgen när precis alla ska vara borta. antingen ska endel på trajet o sen någon som ska utomlands o sen e det ju vissa som ska flytta. men stackars mig då:( Ska höra med bladhet om hon vill hjälpa till lite kanske:)
Det ska bli skitskoj.
Sen på måndag blir det ju ams som gäller. då jag blev tvungen att skjuta på det från imorrn tills måndag o det var absolut inga problem när jag prata med dom:)

men men jag ska se om min kära granne vill ha lite sällskap en stund nu innan eller om jag ska kolla på film får se vad siom händer.

hej svejs

äntligen e det kväll

nu e det kväll o jag e dödstrött efter en cplång dag. började dagen med att underhålla barn eller kanske inte så mycket. sen körde vi lite bil i sisådär 2 timmar. jag hämatde mamma vi åkte o handla o sen till banken med för hon skulle fixa lite där. o just det dom öppnar ju kapphal på torsdag fattar ni eller det ska bli så tokskoj att vara där så ni anar inte

(det blir så mycket roligare att handla kläder när man kan gå till mer än 1 butik o kolla nu, och dessutom tycker jag dom har snyggare kläder till barnen o vuxna)

... ska ju stå o demonstrera glass åt mammas kille som håller me det. måste ringa ams o fixa en ny tid bara. det krockar lite där då nämligen. måste höra med loppan med hur hon jobbar om hon kanske kan ta pyret den dagen. annars får la pannan vara så gullig o hjälpa mig där:)

jaja det märks då. 
men nu ska jag kolla klart på en skitdålig film jag bränt ut. sen blir det sängen för "våran" vardag börjar ju faktisjt imorrn med med väckarklocka o dagis. ska se om man inte kan tvätta bilen imorrn med. o kanske komma iväg till simhallen med pyret. vi får se vad som händer.

hej svejs 

nu e det morgon

måndagmorgon o solen skiner på mig.... idag bär det hemåt till småland o mina skogar. jag måste erkänna fast jag trivs jättebra här i storstaden så e mitt hem i småland... jag bara väntar tills jag kan åka hem nu o sen måste vi till affären o handla för att kunna laga potatisgratängen o koka en massa ägg måste dessutom ha lite rödbetssallad.

så just nu har jag inte så mycket mer att tala om förutom att jag skamin i duschen o sedan blir det lite kläder o vem vet vi kanske kommer iväg innan tolv dessutom men det ska jag ju inte tro så hårt på. men senast halv tolv då jag måste ta ut lite pengar o sen tanka med så man kommer iväg.
hmm var det mer nä det var det inte så jag säger tack o hej nu så länge.

hej svejs