Jupps

Jaha då var man hemkommer från affären nu med, bra att ha lite mjölk när man ska äta frukost o lunch o middag o ja allt det osm man äter... Kan ju dricka vattenmen jag tar gärna mjölk..
O sen blev det en film som jag ska glo på o lite gott till:) SDet e ju lördag o då får jag käka onyttigt:)

Ja annars jo jag ska nog fixa min blogg via en annan som ni ser bland kommentarerna... Känns bättre då slipper jag få ont i huvudet när det inte blir bra för min del...

Annars jo pyret har världens feber här o han ska sova när som. Men det e synd om stackarn inte kan man göra något. a ne nu vet jag faktiskt inte vad jag ska skriva mer blir väl lite mer sedan tror jag.:)

Vad har ni gjort ikväll då???

hej svejs

Loppis kompis

Japp nu e loppisen över o gissa om vi hade det trevligt... vi komer till o med finnas med i värnamo nyheter o dessutom västbo andan... Jag antar att jag kommer vara med i vn för det var dom som tog kort på mig:) Hehe så det blir till att köpa tidningen på måndag.
Lätt att jag ska behålla den artikeln.

Det e ju prat om att vi ska ha loppis igen den 28 feb. För er som e intresserade. Tror det var kl.9 det börja då.. Men som sagt e lite osäker så mer info kommer.

Mor var förbi med pyret o han den stackaren börjar nog blir sjuk:( Hoppas att det inte e något. Han hade visst sovit till ca halv 11 o nu somna han vid 12 o var jätte trött dessutom e han varm. Undrar vad det e?

Kommer lite bilder senare när jag hittat sladden till kameran:)

O det om sopporna e nu löst.. Men nästa gång så kommer dom att våndas.. Ja jag vet ja e lite hämndgalen för ingen ska fan knacka på o sen det första dom gör skälla på mig. Det hade vart en helt annan sak om han hade pratat i normal ton o sat lugnt att vi tycker inte om när du ställer ut sopporna här eller i alla fall kattpåsen. För det e ju den som luktar. O ja då hade jag svarat trevligt tillbaka o sagt självklart ska jag kunna fixa det. O sen förklarat att jag kan inte gå ut mitt på dagen bara för att slänga soppor. Men e man otrevlig mot mig så då jävlar brukar det bli ett helvete tillbaka:)

Sådan e jag!

hej svejs 

Varma mackor

MM vad gott det skulle vara... Jag e skithungrig ska lura i mamma att hon kan göra dom åt mig:) Japp hon e här hon ska då ha adam imorrn på dagen när jag e i fullt sjå med loppisen...

Ha nu för typ 2 timmar sen kom grannen ner o sa till mig att jag inte skulle ställa mina soppor uatnför dörren då det luktar.. Men jag motargumentera det lilla han hörde för den jäveln Bara sprang iväg efter att han sagt sitt som att ha inte vågade ta det med mig... Då alla vet här om kring att jag e ensamstående med ett barn som då kan klättra upp på allt nu för tiden o jättenyfiken av sig på allt vet ju då att jag inte bara Kan "traska" iväg till soptunnan  o lämna honom helt själv. Men alla vet oxå att när han väl har somnat så går jag ju självklart o slänger skiten o dessutom vädrar jag o på dom 5 min det tar så luktar det inte jota i trappen...
Men olyckligtvis så e det så att detta e nya grannar som tror att dom e något tyvärr. Men jag e så arg på dom att jag vet inte vad fan jag ska ta vägen just nu...
Alla ställer väl soppåsen utanför dörren, För att sedankasta den samma dag???

Eller e jag den enda i hela jävla fucking world eller?

Som ni ser då e jag lagom road just nu när jag dessutom e så jävla trött med...Kommer dom till loppisen tycker jag jävligt synd om dom för jag tänker dra det inför alla Våra samhällsnor i vårat lilla samhälle där alla vet vem man e o alla vet att jag dessutom e ensamstående.

Undrar vem som mest kommer att skämmas???

Jaja nu ska jag som sagt käka lite för att sedan duscha o sen sova blir tidigt imorrn som vi ska upp eller jag rättare sagt ska upp på.

Så vi höres imorrn...

hej svejs

Barnvakt

diskusion....

Vi sitter nu o diskuterar godis o fetma o sockerberoende.
O gissa om vi e av samma stuk? Man kan vara tjockisgrövre o muskelgrövre har vi kommit underfund med... Specillt om man e mit uppe i ett förhållande.. Mer än vad man kan säga om mig:)

Haha men vi kom fram till inget typ...


Niu e det diskution om jobb o tider.. O att kunna åka med buss il jobbet.. Det skulle vara tur för det e fan inte billigt med bil o speciellt om man jobbar tre mil från hemmet..


Aja men men så e det nu ska jag plocka lite med laban som jag e barnvakt åt här... Får la se när pannan kommer hem Men det ska vara kul ota hand om en liten igen.. O det e klart en helt annan känsla denna gången man inte alls lika osäker om han skriker eller bara e trött...


Så undrar om jag skulle ha ett barn till???

NEJ det blir inte mer förräns jag har ett förhållande...

Men men det e en fråga i framtiden:)


hej svejs

MMM gott (stationär)

Om ni har lagt märke nu så försöker jag att skriva i rubriken om det e den stationära eller den bärbara jag bloggar från... Allt för att se lite hur man kan ändra på den bärbara så att det blir samma som denna dator...
Alltså menar jag attd et ska vara centrerat o fet stil som det i nuläget inte blir med mac datorn:(

Men men nu har jag ätit lite mat o det var inte helt fel måste jag säga... Har vart på tippen med idag o slängt skräp.. Helt otroligt vad fan mycket man samlar på sig på ingen tid alls...

Var ju inte länge sen man var där.. Jaja på lördag e det loppis i alla fall.. För er som inte såg det i finnveden så e det på lördag den 31 jan. kl. 8-12 inte länge men alltid något:)

Sen försöker jag få min mor till att ha pyret hela helgen för jag känner att jag behöver lite "egen" tid nu...
Imorrn så ska jag vara barnvakt o det ska bli kul o se hur det går.. E ju ingen stor krabbat.. Typ 2 mån. bara..
Pannan o sambon ska nämligen på begravning....

Annars, jo jag sa ju att jag skulle klura lite i photoshop men jag måste ju för fan ha igång det med så jag får se hur det går med det... Blir la en film o sen i säng... Idag blir det tidigt i säng då jag e sket slut nu..

hej svejs