men hallå

hallå jag har ju skickat hur många mms som helst till min blogg under tiden jag var på hultsfred vad e detta??? jag fattar inmte detta med mobilen alltså det e jui nte första gången det händer o inte nog med det kostar ju fan o skickla mms med o pengar har det ju drgaits från kortet det e ju sjukt.

jaja ni som vill se lite bidlöer får väl gå in på facebiook o kolla där ligger dom ska nog kanske ladda upp ett par här med eller vad säger ni???

detta e från första dagen vi var på hukltsfred. Jag måste ju faktiskt säga det att det var kul som fan. o inget otrevligt hände eller jo det gjorde det faktiskt men det e sådant som händer även hemma. En kompis som var med oss tappa sin plånbok med allt i.. det var ju inte det roligaste kanske men sådant händer alla tyvärr. o det löste sig ju med pengar sedan ändå.detta e en bild på Maja hirasawa. som vi såg på... tänker inte lägga upp alla bidler här då jag redan har gjort det på facebook.

men men så e det. o jag har så tråkigt här hemma så jag allvarligt funderar på o åka till pappa. jag vet ju inte vad jag ska göra. o dessutom e det en fattig månad nu när man har vart på hultsfred med dessutom.
jaja jag får väl se senare sen vad jag gör ska diska lite med idag det bheövs:)

hej svejs

jag har fått ett tips!

jag har nu fått ett tips av en snäll o rolig läsre.. för er som iinte komme rin på bloggen pröva att trycka cancel så ska ni komma in när dom frågar efter lösen:)
tack tack säger jag bara..

o en annan sak jag lider så in i helvete av mina myggbet o knotttbett o vet någon mer som gör detta nu har jag fått ytterliagre ett tips om att pröva en allergitablett med antihistaminer i det ska vist lindra mycket mot klåda o besvär:)

Ska pröva detta o återkomma med resultat måste ju fan hitta något nu innan man ska till hultsfred annars kommer jag se ut som en vandrande puckelpist när man kommer hem:)

haha tänk er synen.. får ju då hålla mig inne typ resten av sommaren.. vem fan vågar visa sig då???

hej svejs