skumt skumt

jag kan inet fatta vad det har tagit åt min sida här alla säger attd et ska vara lösen men jag lovar jag har nget ska kolla upp detta lite längre fram men h tålamod:)
Ja ikväll har det har vart allt annat än tråkigt kan jag ju lova. för nu ikväll har vi här på området haft besök av polisen o det e inte varje dag. nu ska jag oxå tilläga attd et e hos mamma jag e med så ni i nte tror det e i nissafors det har vart något.

haha nej där är det lugnt om gatan:)

aja nu vet jag inte mer jag ska skriva e lite trött dessutom imorrn går mitt flyttlass det ska bli så skönt att flytta nu... allt har ju stått i kartonger så länge dessutom så det ska bli kul att få upp allt med:)

sen kommer det bli lungt o skönt några veckor nu pyret ska vara hos morfar så jaghinner ta dte lite lugnt o få ro om mig själv med... ska väl upp på lite galaj... hoppas alla har tid o träffa mig bara:) dom som vill självklart:)

hej svejs

HALMSTAD

undrar om det funkar för folk att kolla min blogg den e lite skum vill ibland ha lösen men jag har ju inget lösen satt på sidan. jaja dom hör ju av sig när det e så... det e ju lite skumt enligt mig då...
jaja nu ska man få lite kläder på sig så man kan åka o tanka sin bil det kommer att bli sketa billigt ju.. haha hoppas det inte så mycket folk bara då e det ännu bättre.

Sedan när paddan e klar med sitt "fina" hår ska vi ner till halmstad... det ska bli  kul e ju kanon väder dessutom idag med ju:)

hej svejs

2v 3d

ja det e 2 veckor o 3 dagar sedan jag tydligen slrev något sist får väl skriva lite men nu e det så att på allvar så funderar jag nu på o lägga ner min blogg då jagh ar komit från den rätt mycket känns det som. Men jag vet inte vad jag ska skriva bara det e ju ebb i min hjärna har så mycket annat att göra nu för tiden att jag inte har tid med detta:)

men sen i höst kommer det garanterat att bli så att man har massa att skriva pga av mörkret o det konstanta dåliga vädret vi har i vårat trevliga avlånga land.
men vi får det ge det tills hösten då o se vad som händer.
men nu så har jag uppdaterat lite grann för er som ja vet vntar på detta nu... ska väl se om man kanske har tid men som sagt bli inte förvnade när det inte finns något nytt på ett tag... har lite planerat nu framåt i sommar:)

hej svejs

dagen innan 6 juni

ja i år ser det inte ut att bli någon parad för min del men det e rätt skönt för det e så jävla varmt att stå i 90 min i stekande sol. Men vi ska dit o titta imorrn i alla fall. alltid kul att se det som publik för en gångs skull. har bara gjort det en gång innan o det var första året jag bodde här. sen har jag alltid gått i paraden.
Hoppas attd et blir fint väder i alla fall så man slipper bylta på sig en jävla massa kläder på mig o pyret.
Jag får tupp juck på en barnen här snart. dom gör allt dom inte får göra o jag orkar inte det snart. får se imorrn då blir det att slagga hos loppan¨. ska ju grila där imorrn så det ska bli nice.

jag kanske ska uppdatera med lite bilder här en dag med vem vet jag har ju en del att visa. inte på mig kanske men på alla andra:)
ne ska se om barnen vill sova litehär nu.
skriver mer senare sen.

hej svejs

feghet

Anonym om hmm packat:
tycker du ska ta och sköta dig själv istället för att bry dig alldeles för mkt om vad andra gör och inte gör.. man kan ju ta reda på sitt egna skit innan man snackar om andra.. sköt ditt eget!


ja feghet har man ju hört talas om men jag står ju för vad jag säger men i detta fall vet jag inte vem det e som yttrat sig dessutom inte vågar lämna sitt namn, o jag har dessutom inte en anning om vad det e jag skulle sagt så tills jag vet mer så kan jag ju säga att det e ju absurt o hoppa på folk via internet o dessutom vara anonym. Stå för vem ni e o förklara o tala till personer direkt istället för att gå runt o sprida en massa skit som man gör på detta sätt.

jag uppskatar att personen som anser sig ha något otalt med mig kontaktar mig på lämpligaste sätt o pratar med mig öga mot öga. innan dess så e det du som ska sköta ditt o ge fan i att hoppa på folk via internet.

hej svejs