Min farmor

ja min farmor mår inte så bra som jag har hört just nu... jag måste nog ta o ringa min far o ta reda på hur det verkligen ligger til e ju inte så kul o sitta 21 mil bort o inte vara där om det e riktigt dåligt.. men nu tror jag inte det e det men man vet aldrig så därför kommer jag att ringa o ta reda på mer info nu...
Anledning till att jag skrev detta e för at jag tycker sådant här är hemskt o ett par kompisars morfar har gått bort med har jag hört o därför vill jag nu tillägna detta inlägg till er:)

Jag beklagar eran förlust av en betydelsefull medlem!

ja nu sitter jag här igen

Och pyret e på dagis... o jag ska in till grannen o scrappa vidarre lite men hon e tyvärr inte hemma än då.
Hon har vart borta under natten. o har väl haft lite kul antar jag:) Mer än vissa av oss får.
Idag blir det nog en tripp n till hestra måste ha lite mjölk...
annars blir det lugnt idag ska se hur tidigt man kommer i säng ikväll med då... blev ju inte så värst tidigt igår sen men å andra sidan har jag mer koll på mina bilder som jag har lagt in o inte brytt mig om en nu jävlar så e dom på plats där dom ska vara.

hej svejs

jag kan hålla på hela natten

alltså jag kan hålla på hela natten o ladda upp bilde på bloggen men jag känner attd et blir lite för mycket kanske...
så ni får några stycken här nu 

visst e han söt som himlar med ögonen.. som sagt han gillar inte att vara med på bild så mycket som jag önskar att han vill.


Dett var när vi var o jag skulle klippa mig... om hade ju en bil som stol till barn o pyret fick mer än gärna prov sitta bilen.En bild som jag e rätt så nöjd med... är i jönköpingnrä jag tagit denna.

Jaha ja då har jag uppdaterat lite bilder med nu då. ska se om jag kan sitta en dag o börja vara lite mer ordentlig med bloggen o skriva mer... har ju vart en del scrappande nu på sista tiden... tar ju en del tid måste jag erkänna...

hej svejs


nu ska vi se va som kan skrivas

Ja det var ju ett par dagar sedan som jag skrev lite på mer allvar här. men det blir lätt så när man har annat att göra.
Egentligen har jag inte tid nu heller men jag får försöka sklrapa ihop något till er. som ni alla vet så var vi på dop igår o det var jättefint. kommer upp bilder en dag men inte just nu.
O pyret var så duktig han pratade tyst o dirskret jämfört med barnen som döptes.. haha det varen som var tyst o resten var arga:)
Men dom var bara arga en stund typ när det var vatten på huvudet!
Jag har tyvärr inte ås mycket mer att skriva förutom att jags ka se en film nu sen blir det nog sängen för min del har hittat en annan bok o läsa nu när jag läst färdigt den triologin som jag höll på med:)

hej svejs

dopet

Idag har vi som sagt vart på dop hela dagen idag. ochj ga e väldigt slö när det gäller bloggen för tillfället men ha tålamod så kommer det igång igen.. imorrn ska jag försöka att ge det mer tid:)

hej svejs