hmm packat

idag har jag packat ännu mer hemma o det börjar synas nu att man e på g att flytta snart skönt att inte behöva stressa  som en gud i slutet med att packa. ska hämta lite mer kartonger med hos pannan måste desutom köpa mera sopsäckar som man kan lägga kläderna i jagh ar ju det kvar med. det ska bli kul o se hur ycket kläder man får med sig för en del åker tilll ufflådorna med.
ska nog o köpa lite jord nu med innan dom stänger mor min har ju planer på o ha ett grönskasland nedanför förnstret så det ska ju bli intresant. men kul e det väl alltid. Pyret hr så mycket att stå i när hon håller på här det e lite skönt att han e sysselsatt.

vet inte riktigt mer vad som kan skrivas här så det blir en mer intressant sida jag har ju som sagt inte velat skriva så mycket här på sista tiden men jag får väl sklla mig själv lite med antar jag. men mår man som man gör så gör man inte så mycket heller.
jaja. ska ringa min bror med o se vad han hittar på idag. han verkar trivas mer o mer där uppe nu ju. det e skönt det. ha har hjälpt farfar myckt med en altan som han har velat haft hjälp med länge.

jaha ska jga klämma in en bild på filmen jag tänkte vi skulle se????hej svejs

tvbänk

idag har jag vart i jönköping med bladhet som då behövde en ny älskling o ja det var en rätt så skoj dag speciellt på vägen hem. haha ja det var skoj det!!!
men nu e det hell´s kitchen som gäller e snart slut. men det e klart ett skitbra program.
sen får vi la se vad vi ser på. imorrn ska jag förbi pannan o sen hem en sväng o se om man kan packa lite nu när men bor hos mamma tills jag flyttar. Ja jag bor där för att jag vet inte hur jag riktigt mår själv. Så just nu vill jag inte vara själv med pyret.
men men så ser mitt liv ut just nu o jag uppdaterar inte så mycket som ni märker men detf år ni ta ett tag tills jag har hittat rätt jag var visst inte så bra som jag trodde när jag skrev det sist. det tar hårt på mig att vara själv det e ett tufft liv o inte ha en inkomst o dessuom inte veta om man får någon hjälp av soc heller. jag har en flytt på g o jag vet inte en om jag har råd att b o där men som sagt jag måste ta en dag i taget o se vart tar vägen här.
jag har så mycket jag skulle villja säga men jag känner att det får bli en dag när jag har tid och ork att tala om det.

jo det vard et jag skulle berätta med jag har ju hittat en tvbänk som jag kommer att bli skitnöjd med ska bara hitta snygga ben till den med. måste fan hitta tapeter till mitt kök dessutom kan ju inte bo med dom som e där nu dom e ju för jävla gräsliga. måste bytas haha alltså i den nya lägenheten.

hej svejs

gått flera dagar

nu hard et gått flera dgar sen jag skrev här ju det märks att jag har annat att göra än att sitta hemma:)
Har vart nästan en hel vecka hos pannan med ju.., det e rätt så skönt o komma bort o spendera en massa tid med andra. e lite tråkigt att bara vara hemma själv hela tiden. jag vill ha någon hos mig hela tiden med för jag blir så lätt uttråkad.
Men men ska se ikväll här om vi ska sova hemma elle ri gislaved ska ju faktiskt ut imorrn. det märker jag senare. men allt e inhandlat nu i alla fall tills imorrn jag fixade drickat o loppan fixade maten se om det e mer som ska göras ska plockas fram kläder med tills imorrn kväll antar att vi ska sitta ute o äta.
Jaja

jag vet inte ens om jag e så pigg på att ha kvar min blogg men vi får se här ett tag nu kommer det att vara en massa som ska göras jag ska packa o sen ska jag fixa med allt som ska flyttas o ja det e endel som måste göras med andra ord:)

hej svejs

e sketatrött

nu sitter jag i soffan o e så jävla trött så jag kan somna precis när som helst här. men det e bara att härda ut.. pannan o dom ska snart komma o hämta smurfen här innan dom ska sova middag så det blir en någorlunda bra dag för båda barnen i eftermiddag.
haha för att gå till en helt annan sak så kollar jag just nu på bee movie o den e ju rätt så bra men jag ska nog gå in o lägga mig en stund tror jag. för det var fan vad trött jag är.

får skriva mera senare sen när jag kommit till mina sinnes fulla bruk:)
men nu ska jag vila o hålla koll på barnen samtidigt.

hej svejs

nu så e det kväll

nu e det kväll o jag ska se om jag kan titta på robinsson i kväll med. det var ju inte igår det.
så nu har det till o med börjat ju haha o här sitter jag. dagen har art kanon med alla barn lite tjafs har det vart men det kommer man väl inte undan antar jag. men så e det o två jämnåriga under samma tak:)