nu ska ni få se...

ja nu ska ni se här att mina klasskamrater tror jag inte kan skriva här med dom bredvid men hallå det kan jag visst det... det e bara inte samma sak när någon ska titta på o man inte vet vad man ska skriva det blir liksom stop i hjärnan om man har någon/några bredvid sig... Och vi ska inte prata om alla stavfel som blir dessutom...

jaja nu har jag lagt upp detta med...

hej svejs

Lördag

idag e det lördag o jag har en del att hinna fixa med så det ska bli kul o se om jag hinner allt det har jag tänkt mig annars e det ju inte hela världen sen måste jag fixa ett litet problem nu så att alla kan komma ikväll som jag har tänkt mig ska komma. annars kan det bli jobbigt...

men vissa vill ju inte svara i telefon när man ringer så det kan bli en anning svårt att ta i tu med det som e.

jaja
igår blev det lite "släktträff" kan man kalla det haha. min kusin o min faster kom till min andra kusin där jag var igår o det var skoj till o med när dom skule hem.

Mag går ner till bilen o ska låsa upp med nyckeln en bit ifrån som dom flesta gör. inget händer... dom låser upp bilen med att sätta  nyckeln i dörren o det går bara det att larmet tjuter som as.... haha där står jag o min andra kusin på balkongen o ser det hela o det e rätt roligt för dom är inte tekniskt lagda på den delen av släkten haha.
Sen slutar det o tjuta o dom ringer gubben hemma som då e ute på jakt någonting kommer ej ihåg exakt vad.
så där står dom o min far e på g o ska hämta mig så på med kläderna o ut o hjälpa dom. utanför sörren står far o väntar så in med pyret o bort till min kusin o faster som då säger att det borde ju sluta oom man hoippar i startar bilen eller??? Japp säger att det borde ju det som egentligen inte har en aning men det e ju det mesat logiska när man har en nyckel som passar bilen:)

haha så scenen var lite skoj i går...
jag kommer så mycket skit för att jag skrev detta till alla soom vill läsa men vad ska jag göra jag anser att dom flesta som kanske inte e så tekniska borde ju läsa detta o händer samma sakk vetr dom ju vad dom ska göra:)

haha

hej svejs

för tusan då!!!!!

att det ska vara så svårt att ha något o skriva här till er som e intresserade. Fan ta mig själv o min dåliga vilja att utföra saker o tingd et måste nog ta o bli ändring påd et antar jag annars kommer det ju absolut inte att fungera...

Kan ju börja med att GRATTA ALLA SOM SKA HA BARN till våren.... gud så kul.

Jag kan väl dessutom också säga att nu har plugget börjat för min del o det har precis blivit klart med lia plats med dessutom.
Ska träffa dom på onsdag ska bli kul för det var verkligen där jag ville ha en plats med nu under detta år som kommer att gå i skolan.
Pyret kommer dessutom att spendera allt mer tid på dagis med vilket ha tycker e helt ok då jag vet att han gillar att vara där...

I helgen hade vi kalas här hemma med essutom... då pyret blev hela 2 år i fredags och jag själv blev 24 i söndags.

Har dessutom en hund hemma som är till salu om man går in på blockets hemsida o kollar.
Väldigt trevlig det som saknas på annonsen är en bild o sen lite onfo om att han klicktränar mede ssutom o det går faktiskt helt ok framåt med et ska jag erkänna. är väldigt stolt över mig själv att det funkar.

Det kommer nog inte till att bli så mycket mer bilder här tror jag men någon kommer säkert att ploppa upp framöver men kanske inte i samma mängd som innan:)

ne n u tar vi oss i kragen o förasöker uppdatera minst en gång i vecka kan vi väl börja med o se vart det slutar...
är ju inte så kul heller o skriva hela tiden o sällan få kommentarer..

hej svejs