På G

nu har en vecka gått göteborg och den har varit hur bra som helst.
trivs som fisken i vattnet. och i helgen ska jag inte göra ett skit. Alla hör av sig och säger att vi måste träffas i helgen. Men hallå vart var ni innan jag flyttade. Ja jag säger då det.

Alltid kul att se hur folk reagerar. Men räkna inte med några besök från min sida. Jag ska en sväng till Forsheda för det är där dom har hört av sig:)
på tal om det måste ju shoppa med...

Tåget vid 16.00 ikväll och jennie gumman hämtar mig i gnosjö:)
Det ska bli kul o se hur hon kör bil. För den damen har ju körkort sen i tisdags:)

Vad annars. ja ajg skulle ju kunna sitta ocj skriva mer detaljerat vad jag gjort och inte gjort men ne. Det tar för mycket på min tid. Jag hinner när jag hinner som jag säger:)

Jag fick höra en rolig grej en dag.

Detta har utspelat sig för många år sedan:)

Det var när det var på tapeten med invandring.

Då frågar en fröken sin klass "Vem är den dyraste invandraren i sverige?"
En tjej viftar med handen i luften och säger "Fröken jag vet, jag vet!"

"Ok unga dam, Vem är den dyraste invarndraen i sverige?"
"Det är Sylvia Sommerlath, för hon får 5 miljoner bara för att vinka på handen!"


haha den var klockren tyckte jag.
jag har inget emot invandrare detta ska därför tas som ett skämt.

Det vara bara att jag hörde det häromdagen och var tvungen att skriva det.

Nehe ses ikväll!!!!

Jaha nu har jag landat färdigt. Och har p...

Jaha nu har jag landat färdigt. Och har packat upp med. Mamma och adam är på g hem. Det som är minus är ju att bilen antagligen håller på o gå sönder:( inte bra alls. Lasse får titta på det imorgon. Hoppas det bara är bromsarna som gör sig påminda:) hur det känns? Ärligt så känns det gott att börja i en ny stad. Och chefens fru är ju hur trevlig som helst. Jag är hennes spion redan;) haha nu du bosse kan du inte smyga med godiset. Vad mer ska man säga? Jag känner mig glad äntligen för att jag kommer framåt med mitt liv och inte står på samma ställe sen i våras. Nu blir allt skit bra igen:) jag kan bli den moa som alla känner. Ne nu blir det en bra bok sen natten. Är rätt trött.

Ännu mera....

Jag vill verkligen gå på rydell och Quick i helgen men eftersom alla helt plötsligt inte kan vara barnvakt så får man stanna hemma.. Varför säger alla "säg bara till om du behöver barnvakt" ja nu har jag fan frågat men jag skiter i det nu. Jag bryr mig nite om jag ska vara ärlig för jag har skaffat mig ett nytt liv från och med nästa vecka.

Ska bli intressant och se vem som är ens riktiga vänner efter det. Jag kan gissa en i alla fall.

Som det märks så är jag rätt trött på mina så kallade vänner!!! Ja jag vill gärna hänga ut flera av er men nej jag gör inte så. Jag gör det sen när jag har tid och ork ansikte mot ansikte.
Som sagt från nästa vecka har jag nytt liv.

Jo just det jag fylle ju faktiskt år snart och det är ju jämt alltså 25. Det har pratats om det med. Ja vi får väl se vasd som kommer att ske då.

Däremot har jag grymt dåligt samvete för att jag inte hunnit med Vicky nu när hon också fyllt jämt och det kommer jag få äta upp jag vet inte hur länge framöver... Måste komma på hur jag ska botgöra detta inför henne:)
Det blir svettigt kan ajg lova. Det är en kvinna som vill ha mycket....

Gahhh jag vill verkligen hänga ut några men jag har fan lovat mig själv att det får jag inte.


JA JUST DET!!!!!!

Thea har kommit till världen... Vad kul det ska bli. Jag ska åka till dom imorrn om dom e hemma vill med se miraklet som var tvunget att koma några dagar tidigare:)
Grattis helena och robin... Samt ronja till sin nya lillasyster:)