vet varken ut eller in

Då e det snart helg.... Sjutton vad veckan springer förbi. Men äntligen ska leena få semester. Som hon har väntat. Men får hon någon sol? Haha vi har retat järnet på henne. Så hon kommer att ha semetser till hon har haft sol i tre veckor. Det kan bli en lååååång semester:)

Men å andra sidan så e hon värd semester så som hon har slitit i början:)

Vad som irriterar mig det är när man inte kan bli tillfrågad... Är det något som gör att jag inte får vara med? Jag är så trött på utfrysning så jag vet inte hur jag ska hantera det. Jag tänker då inte höra av mig. Vill man inte umgås med mig så e det så. Dock vore det ju ku lo veta om man har gjort något eller vad som är fel. För att umgås mycket till att sedan knappt pratas vid är ju lite misstänksamt. Men som sagtd et kan ju vara så att jag är boven. Som sagt så bryr jag mig inte.

Tror ni man kan gå på chappen på söndag? Tänk om det kommer värsta monsunregnet och jag inte har lust att drälla om kring där ute. Men jag gissar att adam gärna gör det i vilket fal som helst.
Det är ju bara att ta fram gum,mipjuks och kroppskondom så blir det nog bra med det med... Glasögon får vi lämna hemma dock.. Är lite jobbigt när dom hela tiden blir prickiga:)

så här såg det ut i i södertälje enligt aftonbladetdå har det hunnit att komma endel vatten.....

tull tull och åter tull

Det regnar och vädret är verkligen på min sida:) Jag e så glad när det inte är så varmt. Hela min kropp strålar lycka när det är dessa fjuttiga grader i sverige. Men dock så kunde ju solen titta förbi bara en liten stund eller hela tiden utan att värma om man säger.

Jag skulle vilja åka till canada det öåter som ett vackert land och billigt med om man ska tro på vad fok säger.
Jag tog mig friheten och letade upp ett par bilder som bara säger att man måste åka dit.

Ja vad ska man säga....
Jag vill jag vill jag vill

Vem vill bjuda????

Cykla

jag har långkjol på jobbet haha det är inte ofta och det lär ju dröja till nästa gång m,ed kan jag tänka mig för det var inte praktiskt och inte skönt.
Kissblåsan gör sig påmind med. Detta är som sagt inte så lyckat det är ju inte bara att sätta det tar ju en stund med dessutom. Allt tyg ska bort och sen ska man fixa till när man är klar. Allvarligt så lång tid får det inte ta på toa!
Det borde vara förbud mot långkjolar på jobb.

Jaja. Inget att göra åt så jag själv har valt att ha det. bara att bita id et sura äpplet och se glad ut:)
Det bli nog chappen i helgen istället för vi skulle ju dit i helgen som var. Men det blev som sagt mycket snabbt beslut om Linköping istället.

Ska inte klaga jag har ju ingen semester så jag får ta det lilla som man får och det är ju helgerna med andra ord.
Och inte nog med det jag glömde ju kameran hemma så det blir inga bilder från den resan ehller. Alltså fan vad knas alltså. Jag måste lära mig att ta med den. Men kruxet är ju att jag hinner inte redigera det jag vill.
Måste ta tag i detta och sätta mig en kväll och fixa.