Det blåser och jag fryser.

Att en dator kan skapa så stor glädje i en familj på 2 vuxna och 2 barn är ju helt otroligt. För det var vad som skapades idag det var nog total lycka när jag lämnade över datorn med ett lånemodem.

För den j***a elgiganten kan ju inte få tummen ur r***n och se till att få tillbaka ett modem som har vart på lagning i ca 6 veckor imorrn.
Vad kan vara så svårt att se till att det sa bli klart?
Men nu efter lite klagomål och utskällningar på dom idag gav dom med sig då La Familja ska til norrland i sis så där 4 veckor. Så grattis till eran nygamla dator!

Men nu blir det sängen då jag e skapligt trött och inte orkar ha mina trötta ögonlock uppe längre.

E C L I P S E

VET NI VAD?Jag har sett eclipse redan. jajemen igår kväll var det förhandsvisning och jag ångrar inte en minut att jag såg den.
Jag ångrar inte en minut av at jag satt igår och såg den. men jag komme rinte at göra om det om jag inte är ledig dagen efter.
Det var rätt så j***a segt tat gå upp idag efter 3 timmar sömn endast.Jag slänger väl in den då!

Ja annars så e det lugnt vädret har dessutom gått från äckligt varmt (hatar värme) till mer Moa väder som då är lite vind och några grader kallare ute.


JOSEFIN jag saknar dig!!!!!

Jag sitter på jobbet o kan nog lugnt kons...

Jag sitter på jobbet o kan nog lugnt konstatera att många har semester eller bara skiter i att jobba. Jag själv vill ju jobba men hur ska det gå om ingen annan i världen vill? Och vad ska hända ikväll? Jag kan med största glädje tala om att jag kommer vara ett vandrande lik imorrn. Men det ska det fan bli värt.

Attans

vilken sommar vi har. Eller nej just det vilken sommar är det vi inte har.
har den ens komit fram eller ligger den och halkar efter?

Skit samma jag har det bra ändå eftersom jag inte är ledig i sommar. Dessutom har jag inneboende ett tag framöver under förutsättning att hon vill bo kvar:)
Annars jo det händer inte mycket förutom att det är MIDSOMMAR och vad ska vi göra? jo vi ska till min Vicky o fira.
Vad annars jo jag ska väl flytta i höst med.

men till helt andra saker

ingen som vill köpa en ford mondeo -98 vin röd små fel på den obesiktigad o oskattad billig vid super snabb affär.