Oj oj oj. Det händer grejer i byn. Har pr...

Oj oj oj. Det händer grejer i byn. Har precis lagt mig o adam. Han har redan somnat med. Haha ne orcherna anfaller byn o dom var LÄSKIGA trodd fan adam skulle hoppa upp i knät på mig. Men lite magi löser allt;) dessutom är ju adam son till kungen. Ska bara få mina guldpengar som underhåll. Frukost vet ni vad det är? Haha det är att gå upp okristligt tidigt:) det är vad jag ska göra imorrn o jag kommer att sova super skönt imorrn kväll med. Måste fan plugga lite med är ju examen på torsdag:) jag LÄNGTAR..... Sen är det 2 studenter med dessutom. Ne nu ska jag sova lite så jag orkar upp imorrn:) god natt sverige

Varmt bad

ska man sitta rak i ryggen eller vad är det som säger att man ska sitta rak i ryggen? Det märks att min rygg vill vara rak. Haha vi hade detta som diskussion en dag jag o min grupp:) Haha det var visst bara jag som var sådan att man tyckte det var skönare att sita rakare i ryggen.

Och jo just det vicky jag går inte alls som en stel pinne. Hehe jag kan visst gå som en säck:)
Knas... vettigare att diskutera? ehh... NE alltid kul att diskutera hur ma sitter och hur man går.

På onsdag så då jäklar blir det till brohultet och kolla in dom nya ägarna. Måste ju dit och säga att jag vill se hur dom har det sen fam. !!!! flytta ju. Måste ju åka ut till dom med en dag när jag hinner och hälsa på:) Känns som att det är för mycket att göra just nu! men vad lustigt då det snart e examen.

Gytt säger jag bara.

Klockan är nu ca 21.40 och vid 20.00 sa jag till mig själv att idag ska jag fan ta ett varmt bad. men vart är jag?