Denna helgen blev ju inte alls bra känner ...

Denna helgen blev ju inte alls bra känner jag. Det var ju inte så här jag tänkte att det skulle vara. Speciellt inte när min Jossan är här för min skull och vi har knappt umgåtts. Vad är det? Nej det var inte så det skulle bli. Nu har jag istället en väldig jobbig dåligt samvete känsla som jag får brottas med hela dagen. Fan vad piss det är.

Nu jäklar

jag passar på att skriva nu.Jag kom ju på att jag har ju inte visat att Adam finns på Atelje Maries hemsida:) Och bilden är så otroligt snygg med dessutom kolla själva får ni se.Visst är den snygg dock är det inte denna som jag har valt att framkalla.
Tryck på bilden så kommer ni till sidan där bilden finns:)

Imorrn blir det en runda till vår lägenhet i Partille ska börja måla förhoppningsvis är det inte mycket så att det går undan och jag slipper att åka dit själv nästa helg fast å andra sidan så gör det inte så mycket om det skulle vara så. Ska ju vara i Göteborg då. Har lite att fixa med jobbet och det tar tiden.


Göteborg

Det är så mycket som jag skulle vilja hinna att skriva och göra just nu. Men som jag skrev i ett tidigare inlägg så hinns nästan inget med. Dels för att jag inte har fått tag på en dator så jag kan sitta på kvällarna utan måste pressa in lite när jag hinner istället. Som nu är ett ypperligt bra tillfälle.
Jag sger hela tiden till mig själv att när vi har flyttat då kommer jag att hinna. Men hallå hur ofta har jag inte tänkt den tanken tror ni?

Ja jag säger då det att det får helt enkelt bli när jag har tid ska bli å grymt skönt att få tillgång till min dator med mitt photoshp och jag kan sitta när jag vill där. Dock efter adam somnat. Den stackarn blir ju lite lidande annars. Är ju lätt hänt att man kan sitta ett par timmar utan vidare kontakt med omvärlden:)

Men till annat istället. idag kommer mamma och Adam hit. Ska bli så kul och sen är ju josefin här med:) Denna helgen är kanon sen är det ju förstås lite mycket som händer igen kan jag lova. Så nästa resa hem blir tyvärr inte förrän 19 juni. Stackars oss. Men det är bara att stå ut. Jobbet går lite i första hand just nu!