Älskar, älskar inte!

Det finns så många saker man älskar och desto mer man hatar.
Man kan aldrig bli nöjd för det är alltid något som saknas.
Jag fick en på pekan igår såg jag och tänkte att det kunde vara ett ämne att ta tag i! Man ska älska sina närmaste heter det. Ja det gör jag villkorslöst. Jag är den typen av människa som lskar alla bara dom älskar mig. Sen efter att dom sårat mig då inser jag vad det är för människor men då är ju skadan redan gjord?

Jag kan aldrig lära mig att förstå vem man kan älska från början. Utan jag ger alla den chansen men tyvärr händer det at jag blir sårad och det brukar bli djupt.

Ja jag älskar till och med mina vänner endel mer än andra.

Kärlek är något som jag verkligen kan ödsla på. Men att säga Jag älskar dig! det kan jag inte slösa på för jag vet hur det känns att bli bränd. Jag aktar mig noga för att säga det. Spelar ingen roll vem det är. Det handlar även om min familj. Jag säger det inte så mycket som jag skulle behöva säga det:)

För några år sedan bodde jag i ett mindre samhälle utanför gnosjö. Där flyttade det in en underbar familj strax efter mig och där gick det en vecka så var det villkorslös kärlek mellan oss och idag bor dom utanför värnamo och jag i göteborg. Men det är en familj som jag kommer att älska vart jag än befinner mig i världen. Jag kommer alltid att ställa upp för dom oavsett var jag är. Ringer dom mitt i natten då kommer jag.
Det är vad villkorslös kärlek är mellan vänner att alltid ställa upp i vått och torrt samt att kunna prata om  vad som helst mellan himmel och jord eller bara sitta och vara tyst.

Det ska inte finnas några krav så är det bara.

Och så var dagen här!

ja trodde det skulle vara lite mer latjo på jobbet idag men tydligen så är det uppskjutet... Ja det kommer den dagen med!
Men nu sitter min son här och vill inte annat än att mysa med mamma. Så kul att dom är här nu. Och s ska vi kolla på lägenheten med i helgen så det ska bli super kul.

Har ni tänkt på att det är mycket snackis om valet som var i söndags. Det är ett jäkla stå hej om att SD har kommit in i riksdagen. Men hallå den enda gången vi MÄNNISKOR får bestämma i sverige (vart 4 år) så gör vi det efter hur vi vill ha det. Vi har nu lagt våra röster om att vi vill ha in SD i riksdagen så vad är det för gnäll.

Och alla andra partier som sitter och säger att det är en svart dag i sveriges historia att ett sådant "främligsfientligt" parti kommit in i riksdagen. Men varför tog ni inte debatter med SD varför backade ni och vände dom ryggen? Trodde ni verkligen att det skulle lösa något?
Haha det är skrattretande hur vi kan reagera på något som vi själva har valt.

Jag säger bara så här låt det vara. Dom har faktiskt en del bra grejer och ja endel är sämre men alla andra partier är inte så jävla rena på ryggen heller. Ni kan inte säga att det finns ett parti som stöder exakt allt som ni vill att sverige ska göra.
Man måste ha lite av alla helt enkelt. Jag hoppas att regeringen ger dom en chans, vem vet det kanske blir något skit bra istället.

kommentar

loppan om Är det bra eller är det bra?:

observerade nu att det står "med hösten kommer romantiken" vad grundar du det på? spetember är ju den månaden då flest par i sverige separerar
haha ja detta fick jag som kommetar av min josefin och som ni kan förstå så är det bara hon jag känner som kan veta sådan här (livs)nödvändig information. Men vet ni vad? Utan henne hade det var väldigt lite information jag hade haft idag!

Så ja vänner är bra i alla lägen.
Ni ska bara vet avad jag står i skuld till henne efterd ett aåret har gått. Det är helt sjukt vad mycket som har hänt egentligen!

Men men för att gå till en helt annan grej så gissa vad jag ska göra!

Jag ska gå på HOCKEY och ni som känner mig vet att jag inte gillar någon form av sport!

Är det bra eller är det bra?

Jag kollade precis på Ullared, man kan inte missa det alltså. Det är nog sveriges bästa program just nu!
Nu räknar jag dagarna tills mor och adam kommer hit. Ska plocka upp dom på vägen hem på onsdag för att dom sedan ska tillbringa helgen här i göteborg.

Oj jag har visst ingen inspiration att skriva så mycket känner jag. jag hann i alla fall med och läsa bloggarna jag småföljer dock inget livsnödvändigt:)

Nååå...

Jag har fortfarande inte fått så många kommentarer men jag vet dock att det är några som läser bloggen. Dåligt att inte kunna kommentera när jag frågar er något då!

jaja skitsamma.
Vad tyckte ni om mitt sista inlägg ska man hålla till sig så snygga bilder eller tror ni det räcker om man gör det ibland när man känner att man hinner med det. Jag vet inte vad som kommer att hända skall idag. Ska i alla fall ner till affären efter jobbet.
På onsdag kommer mor och son hit med ska bli så kul.