Vicky är en galning

Jag såg en film igår som heter bridesmaids haha helt allvarligt det var en av dom bättre jag sett på länge.

Det var längesen jag skrattade så mycket.

" känner du ångorna från mitt underrede" haha det och en bild på en tjej som inte är jättesmal, hon står i kö till toa på ett flygplan och ut kommer en kille som hon sitter bredvid och hon är helt hundra på att han är flygpolis.
I alla fall hon slänger upp inte sitt så lilla ben mot en dörrpost. Haha

Klart sevärd

Vill ni se en bild på Mickes nya flickvän?
Ah det får ni ändå:)

Fredag innan nyårsafton

Sitter här i Forsheda och myser med min familj:) här är jag hemma här behöver jag inte bekymra mig för det jobbiga. Här finns inget dåligt.

Här är min fristad mitt liv.

Och Imorrn är det nyårsafton och det vankas bröllop med för ett par vänner. Jag ser fram emot det jättemycket måste jag erkänna. Ska bli så roligt att klä upp sig men jag hade gärna haft en dejt med. Men vad ska jag göra när man vill mer än man kan få.

Men nu är det slut med det tråkiga nu åker till mina clemisar och kaffe.

Kväll och det är kallt.

Nu har denna dagen gått och mycket av min oro har faktiskt fått en lösning. Jag är så nöjd nu och jag har fått en andning så nu kan jag med gott samvete åka på bröllop och umgås med min Tyson Family. Men nu ska jag sova för Imorrn blir det full rulle.

Nu blev det kväll

Gud vad fort dagarna går nu. Bi håller på med allt nu känns det som. Och jag tror vi är på banan att vi kollar efter ett nytt boende med då vi inte riktigt kommer överens med vår hyresvärd. Men jag måste ha lite råd i den frågan innan jag kan gå vidare med det.

Men vi ska i alla fall byta lägenhet och så får vi se vart det slutar. Jag tror det kan bli bra inte kan det väl vara så svårt att sätta upp en väg eller?

Om inte annat så lär jag lära mig fort hur man gör. Oh jag kom världens ide nu när jag skriver om det till och med. Måste ta tag i det på en gång innan jag glömmer det.

Mina inlägg

Jag ser att mina inlägg inte syns när jag loggar in på en vanlig dator. Alltså dom jag har gjort via min telefon alltså. Knepigt!

Så vill jag ju inte ha det. Ska det inte vara synkat när det finns app för blogg.se??? Jaja nu är det så i alla fall. Fördelen med att blogga via dator är att här kan man slänga in bilderna där dom passar och jag kan ändra om jag vill ha större text och fetare text med mera.

Ja ni fattar poängen eller?

Bara för att visa er nu så lägger jag in en bild här så ni ska se:)Där var han inte stor grabben. Ja det blev en favorit i repris.

Sen en annan sak som jag har uppmärksammat. Ni har blivit fler läsare:) Och det gillar vi.
Fast jag kan då inte förstå vad det är som är så intressant att läsa om mig och mitt liv om jags ka vara ärlig.
Ni får gärna tala om för mig varför ni "Dras/sugs" till Bloggen.

Kan det vara ett begär som liknar beroende eller är det mest för att det är jag:) hehe