Men Moa då!!!!

oj oj vad ska jag säga till mitt försvar??? Ne jag skiter i det jag har helt enkelt inte orkat att uppdatera men nu jäklar så gör jag ett race.
Har dock inte hänt så mycket ännu i mitt liv utan jag sitter mest och bara tar det lugnt när jag kommer hem!

Adam har äntligen fått en dagisplats och det ska bli så skönt att börja få ordning på lite rutiner och vardag. Som läget är just nu så är adam uppe ungefär lika länge som vi är på dagarna och det är inte OK men vad ska man göra han och mamma kan ju faktiskt sova på morgonen efter:)

Jag får slita på min underbara snygga kropp och hjärna:)
Jag som är helt för att man ska slita på den äldre generationen först! Fast å andra sidan så är det ju 80-talisternas tid att ta igen all förlorad tid i arbete.

Ne jag har ju en hiskeligt massa kort som jag vill ha upp här med. Tror ni dom kommer inom en snar framtid?
Det hoppas jag kanske skulle försöka att ta tag i det med:)

puss puss

jag måste bara

jag bara måste länka till min söta Josefin då hon har ett kockrent inlägg om barn med smink. Jag håller helt med henne och kan inte förstå att barn i åldern cirkus 8 år använder smink. Dom är ju barn för fan. då ska man också hålla sig till det som barn gör och det är defenitivt inte att sminka sig bättre än varken mig eller Josefin!

 

Men Josefin vi är snygga ändå:)

oj vad tiden går

ja vi är redan inne i 2011 nu och tiden springer iväg känns det som.
jag vill göra så mycket, speciellt kunna åka till alla jag vill men nu är det så långt bort och jag vill få ordning nu men det tar ett tag. jag ska börja med dig Maria och denna månaden med dessutom.
Undrar om man kan göra så som jag vill??

måste kollas upp direkt:)

sen ska jag gottgöra min dåliga vänskap med alla som jag har missunnat nu sista tiden det är inte ok att det är så här att jag inte orkar höra av mig. Men det ska nog bli mitt nyårslöfte att ha bättre kontakt med er.

Det var väl bra eller??

ja det tycker jag nog att det var.

jaha nu har jag vart själv på jobbet i två veckor det har funkat bra men dock saknar jag min kollega. Fast det har han förtjänat att ha lite semester då han sliter bort dom sista få fjunen på huvudet pga mig:)
Men jag blir bättre det är allt jag kan försvara mig med. Man lär sig inte över en natt och man lär sig inte allt på en kort tid utan man lär så länge man lever:)

undrar om jag ska få med mer??

Synpunkter tas gärna emot om ni lägger dom under kommentarer för min blogg är inget jag diskuterar med andra utom en person som jag får hjälp av.
Jag vet inte hur jag ska tydlig göra detta ännu mer för er.
Jag har inget intresse av att höra någon eller några gnälla. Ni tar min energi som jag behöver till annat!

men nu ska jag göra mig i ordning trots att jag inte vet vad vi ska göra men skönt att få av sig mysbyxorna och få på annat.

Jag är uppe har vart det en stund och röst...

Jag är uppe har vart det en stund och rösten håller att ge sig och halsen gör sig påmind. jag hoppas att den håller i veckan då jag är själv på jobbet. Detta är inte roligt och speciellt inte hostan som kommer med detta. Det är bara synd om mig:) men men vi ska snart röra på oss för det regna tid tolvslaget och det har fryst till. Vi ska även förbi adams farmor. Han ska få sina paket. Men nu först och främst ska vi klä på oss och komma iväg innan 2:)

Jaha då har man klarat av nyår utan proble...

Jaha då har man klarat av nyår utan problem. Fast det är ju då ca 2 är sedan jag kunde vara med över tolvslaget. Eftersom jag har legat i migrän dom andra två ggr. Men detta året är ju bättre än någonsin. Dock finns det några saker som kunde vart annorlunda men det dag vi gå in på någon annan gång när jag orkar detta. Just nu dansar adam med jonny och har skitkul medan vi väntar på dom andra ska komma tillbaka från grannen som vi var hos nyss. Men nu blir det snart avslut på kvällen för min del. Gott nytt år på dr mina vänner och jag hoppas det var lika bra som mitt.