Ska vi vara generösa?Japp där var jag igår och det var en hiskeligt massa folk där med kan jag lova! Kan ni tänke er en höns gård med en massa kakel det far folk fram och tillbaka du får vagnar på hälarna du tappar tålamodet typ 5 ggr på 5 min.

Ja det är faktiskt så när man åker den 28 november 2011 och tror att det ska gå sååå bra och det är ingen fara. Folk är ju inte som vilda hyenor i en respektabel affär, eller?
Dom är 7 resor värre man känner bara stressen sakta infinner isg i ditt humör och tålamodet som sjunker snabbare än Titanic hannn och sjunka till havets botten!

Och inte nog med som toppen av isberget så känner du även hur sockernivån sjunker fruktansvärt fort så du får ont i huvudet och orken och energin tar slut fast att det virvlar med ett x antal tusen andra människor på samma gång.

Men vad då det är ju så billigt och det är ju bara så grymt underbar affär som har sådan skillnader. Men sen kan man fråga sig som jag då, jag har under en längre tid alltid bott ca 45 min från Ullared. Har det vart kö den dagen jag har valt att åka så har jag bara vänt och åkt hem igen.

Om jag saknar det? Ja vem f*n gör inte det? Ha den lyxen att bara åka en spontan sväng för att man inte har annat göra! Men vad fasiken klart att barna är värda alla dessa julklappar som blev införskaffade igår till en väldigt billig peng måste jag tilläga!

Klart att det var värt det lilla jag fick med mig! 

När jag ska dit igen? Så snart som möjligt:) För Ullared är trots allt en plats som man uppskattar tack vare priser och alla intriger som kan uppstå!

En liten uppdatering klen men ack så mycke...

En liten uppdatering klen men ack så mycket för er. Passerar limmared skylten nu och trafiken kryper fram. Det är då jag tänker på då tidens söndagskörare. Finns dom fortfarande? Jag menar vi levder på 2000 talet och nya tider finns framför oss. Men det var ju faktiskt trevligt att ta en runda. Kanske träffade man på någon och fick lite kaffe på köpet. Vem skulle bjuda mig på kaffe om jag kom oannonserad?

Storm varning?!

STorm!!! VAd då storm... Det får inte vara sant. VArför ska detta hända nu? Nu när vi idag ska åka hem. Vad har jagf gjort för att få åka i detta väder. Varför ska jag vara på helspänn hela resan hem? Det är orättvist. Måtte det inte vara så här imorgon när vi ska åka till Ullared.

Japp imorrn ska vi åka till ullared och handla upp alla våra pengar.Ullared är ett ypiskt ställe där man verkligen kommer in och WOW vad billigt. Ja jag kan nog säga att det är första känslan man får bara genom att komma in i genom dörrarna.

Jag ser fram emot morgondagen med allt vad det innebär.

Jag ska även vara ego jag ska handla till mig själv och jags ka även handla färg till en kollega. Måste komma ihåg att smsa henne idag och fråga vilken färg hon ska ha!

Nej jag hinner inte mer har 3 barn som är vakna (bra ursäkt fast att dom är tysta och snälla) och ska glo en sväng till på tv innan vi börjar ta ställning till vad vi ska göra!

Gick det verkligen 3 dagar?

Har det verkligen redan gått 3 dagar? Kan ni fatta hur fort tiden går? Ibland sakta oh (oftast) fort.

Men Vad gör det för idag är det fredag och idag är det snart helg. Vad kommer med helgen? Jo en hiskeligt massa godis! Va... Ja så är det mitt liv består av typ choklad glass och chips. Och vet ni vad. Det får jag äta för jag vet hur jag ser ut och jag vet att jag borde "gå ner i vikt." Men vet ni vad?

Det är min kropp och det är mitt liv, och så länge jag bestämmer över det så vill jag ha mitt goda för mig själv;)

Och jag har en så super go receptionist (eller jag ocg jag) VI menar jag ju självklart! Hon kom in med en paradis ask. och det är ju bara en massa choklad til lmig och min kollega! Gud så underbart måste jag säga!

vilken ängel:)

Med detta ville jag mest säga att ni ska ha en underbar helg och absolut inte tänka på mig och min absolut underbara kropp. Utan se på dig själv och var stolt för den du är! Jag är stolt över dig oavsett hur du ser ut:)

Råder det lycka?!

Det är tisdag och det känns som att vecka sprang förbi. Men nej det gjorde den inte!

undra om det är denna månad som det är en massa utgifter? Ja det är det för det är ju jul snart!

och det är 1 advent på söndag! Me so happy. Det är ju faktiskt väldigt ysigt med jul och advent. Fast nu återkommer vi ju till Den eviga frågan om snö! Det är ju supermysigt med snö när det är mörkt och så man kan göra snölyktor och snö gubbar med sitt/sina barn.
Men allvarligt! När snön verkligen är här, hur många tänker då i dom banorna? För det gör inte jag i alla fall. Då är det mest bara ve o fan för snö. Det är jobbigt att skrapa rutor och det är jobigt när gatorna inte är plogade precis så som  man själv vill ha det och det är ingen som tar hänsyn till just mig.

Så allvarligt vill vi verkligen ha snö? Ja i viss mån kan jag svara. Det får gärna vara snö men inte på gatorna jag kör på och inte där jag ska gå heller för jag vill inte leka halta Lotta.

så ge mig snö där man inte kör med bil eller behöver gå ge mig snö där jag kan välja att gå ut i det om jag vill. Exempel på en gräsmatta!

Ja men nu var det u inte det detta skulle handla om! Det skulle väl handla om min inre lycka? Eller vad hände med det inlägget??? 


Källa: Här