Lek och buslandet

Idag ska vi ta till vara på vårat sociala liv genom att leka järnet i 3 timmar på Lek och bus landet på Backa plan. Jag ser verkligen fram emot detta om bara Adam kunde ta och vakna nu! Är det inte jag som vila så är det han. Det är ju typiskt oss. HAr inte ens kommit från luch vilan när man är hemma:) Oj så dåligt!

Eller? Nej det är det inte för jag mår bra av att vila och det gör Adam med så vi fortsätter med det så länge vi vill.Dom har till o med ett karusell land där. Jag vet en som kommer att vara i himmeln när vi kommer dit.
ja den här dagen är för honom. undrar om vi ska äta ute med:)Ja så om ni nu yrsäktar mig så har jag inte tid med er just nu då han har öppnat sina vackra blå och nu bär det iväg..

Grattis Johan

Jag vet någon som fyller år jag vet någon som blir äldre jag vet någon som intevill blir äldre men tyvärr så är livet orättvist även mot dig.

Men Johan du är bra söt och go och vi gillar dig skarpt. Men nu är det så att jag vet att du fyller idag och jag brukar försöka få med ett inlägg om den som fyller år.

Du står i skottlinjen tyvärr.

Men i alla fall.

GRATTIS PÅ DIN STORA DAG
Hoppas att du har roligt!Ja jag lånade en bild på dig (FÖRLÅT)

En dag i sänder

Nu tar vi en dag i sänder och njuter av lite Josefin löve i Göteborg. Tanken från början var Mary kay party men det ändrades pga avhoppningar och sen var tanken träna idag som snabbt övergick till att åka till Danmark osm i sin tur blev brädad av en tur till Bakcaplan.

Ja som det kan bli mina goa vänner. Jag säger ju att det är går fort i svängarna när det gäller mig. Och snabbare går det när hon är med kan jag lova!
Jag förstår att Dagens människor lever i en ständig stress när dom hela tiden måste följa sina planerade scheman ven på helgerna.

Gör som jag. Slopa din plan i sista sekunden för att sedan slopa nästa!
Det är en underbar känsla att känna att jag kan göra vad jag vill när jag vill. Även om det handlar om en betydelselös grej!
Så kom igen våga hoppa över den där planen du hade. Gå ut gör något annat.. Eller ännu bättre våga ligga i soffan hela dagen utan att byta från pyjamas.

VÅga vara mer du! Ta den tid du behöver för att hitta dig för stunden.

Det ska jag göra och jag ska dra med söta JOS med nu!