Skulle kunna säga mycket

Ja snart är det nyår ooch planerna hinner ändras fortare än vad jag hinner säga hej.
Julen passerade ju med rekordfart och det var mycket skratt och fina stunder. 

Har även massa kor som jags ka hinna med. Men när? det är ju alltid den stora frågan att det blir åsidosatt hela tiden.
Jag får helt enkelt sätta mig ner ikväll och kolla på dom och se om jag kan bjuda på några.

Förresten kan jag säga att det är skitväder. Barna kan inte åka pulka och det är plus så det blir innga skridskor heller.

En ny design

Gahhh Mitt inlägg försvann för att jag råkade trycka på fel knappar... F*n.
 
Ja ja som ni ser har jag bytt design och jag är sjukt nöjd. Nej jag har inte gjort denna själv som jag annars alltid gör. Men jag hittade denna gratis design på en sida. Och jag fastnade direkt för den. Jag ska modifiera headern lite och sedan är det klart.

Tack Amanda för att jag får "låna" denna av dig.

Ne nu ska jag fortsätta jag mamma då hon inte har hört av sig och jg har en liten kille som tjatar om att få åka.

Men här har ni min gamla header:
3 advent

Ja idag är det 3 advent och nu r det en vecka kvar till jul.
Får väl se om Adam kommer iväg till Göteborg idag med då mormor inte har hört av sig ännu. Hon var på galej igår med på en bussresa ner till Tyskland så jag undrar hur sent hon kom hem inatt.

Vi var med på galej. Det var så underbart men ack så trötta vi är alla idag. För ne det går inte att sova borta och få lite normal sömn i sig. Men Nu är det en vecka kvar med arbeta sen är man ledig i lite mer än 1 vecka. Det är välbehövligt det med.

Ullared

Idag blir det en tripp till ullared utan barn har vi kommit fram till i alla fall. Gött nu kanske det sista kan bli inhandlat trots knaper ekonomi just denna månad. Jag skyller allt på bilen.

Och sen kan jag säga att jag ör stolt som har avverkat 2 lucior i år. Det känns gött. Nästa år är det 1 lucia då båda barnen går i samma tåg. Och sedan är det uppehåll med lucia i 2 år till emilia går i 9. Och ja så rullar det här i Forsheda.
Här är det dom stora på dagis som har lucia och i Skolan är det 6 och F-klass som har lucia och sedan har klass 9 en egen lucia så ni märker ju hur dumt det låter men så är det när många barn ska få chansen.