Nu är det verkligen inte roligt att jobba

Nu känns det att det är segt att jobba. inget händer och det ringer inte i telefonen och inga mail i inkorgen heller...

Kan någon ge mig tips på vad jag ska fördriva tiden med???

Jag får skavsår på tummarna av att rulla dom hela tiden! Slutar med någon form av Rullatummar syndrom när jag inte kan röra dom sedan:)

och där försvann ytterligare lite till

Ja man ska undvik att parkera på dumma ställen på Öland. Det kostar mer än det smakar i slutändan och jag har inte den viljan att betala för så fatala misstag.

Ja ja nu ska det betalas och det är bara att se glad ut i slutändan!

Ja och jag även skryta med att man nästan kan börja med nedräkning nu på antalet dagar som återstår på jobbet.Ja annars är det inte så mycket sm finns att säga dessvärre det går en massa på sparlåga och jag har annat att tänka på just nu!

Men en sak som är bättre är väl att ag uppdaterar bloggen bättre eller vad tycker ni om det?

Vad ska vi göra åt eländet?

jag vet att muntliga avtal inte är så mycket värt att ha. Men va fan nog kan väl parten i sig erkänna att han glömt av det.... Nej jag tnker fan stå på mig denna gången och han ska allt få reda på att vi har en muntlig överenskommelse om detta! Han kan inte bara ändra sig efter vad han tycker är ok för honom!

Jag tar inte vilken skit som helst det ska gudarna veta! Vill han så är det hans från den sista Augusti men inte innan dess.. Sorry man!

Fan jag hatar folk som alltid ska vränga tilld eras fördel utan att tänka på konsekvenser det kan få!

Ja ja nu har jag spytt lite galla med så då kan jag forstätta jobba lite till nu!

Ett snabb inlägg

nu har vi skrivit flyttkort med... det tog endast några veckor att ordna med det! Jag måst eordna med mammas ändring med när jag ändå håller på... Undrar vad hennes nya adress blir:) Ska kolla upp detta så det blir gjort!

Det är inte lång tid kvar nu

Nu är det inte lång tid kvar. Det börjar att kännas att man är nära nu. Och man börjar ju att fundera på hur vi ska gå tillväga...

Det känns alltid en aning mer stressat än det är. Men det blir nog bra detta med. Jag ser fram emot inflyttnings kaffe som jag redan har lovat en kompis som turligt nog inte bor så långt bort.

men först och främst så blir det lördag och sedan söndag vilket betyder att vi hinner en massa mer innan vi ska hem på söndag!

Så nu är det bäst att vi börjar så att något händer snart!