är det dags igen tror ni?

Är det dags att uppdatera? ja det kan jag nästan sätta mitt liv på!
Jag har ju som ni vet ännu en gång kommit in i en svacka! jag bloggar inte och jag vill inte lägga ner för ibland har jag suget och då går det så där jäkla gött bra att blogga.

Och ni tycker det är extremt kul att läsa (hoppas jag).
Jag har mycket som kommer att hända ch förhoppningsvis kommer jag att kunna säga allt i sinom tid för detta är ett STORT steg för mig i mitt liv och en enorm förändring som kommer att skaka om många på ett positivt sätt för min skull.

Många vet ju att jag alltid sätter alla andra i första rummet. Men nu öär jag ego och sätter mig och Adam i första rummet och det kommer att skaka till ordentligt när det är klart!

Kär kärlek

Kan det vara min tur nu?? Kan det vara så att min lycka har vänt?? Ja det kan det vara. Jag är kär och jag är lycklig. Jag dansar på moln och jag vet att det blir bra i slut ändan.

Det kan ta lite tid men vad gör det när målet är desto bättre???

en tripp

Jag trippar förbi och säger hej.
Jag lever och jag mår bra Har börjat att komma igång med min träning igen och kanske likaså  min Blogg??

Ni ska bara veta hur trött jag är just nu! Hur kan detta vara möjligt när jag är mitt i värsta vår ruset av livet! Det är ju snart sommar för guds skull.


Det är ju helt galet

Varför är det så här??? Det är ju helt galet. Jag har till och med en påminnelse i telefon som säger att jag ska blogga oftare. Jag har ställt den på varannan dag.

Hjälper det tror ni? Nej det gör ju inte det direkt. Jag blir bara latare och latare.
Det kanske är ett tecken på att slut blogga?
Jag kanske ska ta bort den helt?

Jag vet inte ens om den ger mig något längre.
Tycker ni att jag sk ha den kvar?

Ja jag bjuder i alla fall på bilder sen Forsheda och cirkusen.