Den andra snön

Ja idag blev det nog inget gjort på listan som jag skrev. Så jag får väl göra det lite pö om pö i veckan antar jag.
Det blev en sväng till Ikea istället och där blev der lite smått och gott.
Och ni kan aldrig gissa vad...

den andra snön har ramlat idag med.... Den kom i Gislaved när vi hämtade adam. Japp jag ljuger inte.

kolla på beviset.

Söndag

Nu börjar graderna att sjunka på termometern. det blir kallare. Eller jag tycker det i alla fall. Känner mig så frusen varje gång jag går ut. Men det är ju så vintern ska vara. Dock så syns det inte så mycket snö.
Det ska väl hlra till med eller?

Idag ska jag se till så att jag kan få en del gjort, för ikväll kommer stora barnen hem igen.

  • Tvätta upp allt i tvättkorgen
  • hämta mina julsaker i förrådet
  • Dammsuga
  • Och om jag orkar kratta lite i trädgården.

Ja som ni ser så är det bara nöje på min sida. Vad ska ni hitta på en söndag?

Fredag

Ja nu är det helg igen. Vart tog veckan vägen?? den har försvunnit i sjukdom och två dagars jobb. Ja det är inte fy skam heller. Men det är väl aldrig roligt att vara hemma på så jobbiga premiser som att vara sjuk. Man har ju ingen ork till något då ju. 

Men som sagt nu är man fit igen och man ska äta så god middag ikväll... Och jag kan INTE ta åt mig äran för detta. 

Ja ni som inte har ätit kamben har ju missat något det kan jag lätt säga. Och om man blir smal? haha ne inte direkt. Jag måste ta tag i detta med träning med så jag kommer igång någon gång igen.
Men lite mycket utgifter gör att det tar stop på det planet. Men det finns dock inga ursäkter för att skippa detta längre.

Sjuka Veckan

Denna vecka har ju vart annat än bra hittills. Börjar veckan med sprängande huvudvärk och feber.... Stannar hemma och sedan får jag veta att det är en ny fomr av influensa som gör sig påmind. Idag ska jag jobba. Ja klockan är 10,30 men jag börjar vid 14 idag...
Och inte nog med det Janne är hemma nu med samma syptom som mig. Och Adam fick skutta iväg till dagis. Han blir så understimulerad av att gå hemma och ingen som orkar att göra något med honom!

I helgen blir det lite ös i alla fall... På lördag ska vi hinna med att bada och sedan baka årets första pepparkakor tänkte jag. Ska se om jag kan sno hit Ronja i helgen. Haha Helensa stackareen hon får ju aldrig träffa sin dotter. Eller ne vänta Jag ger bort min son och pepparkaksdegen så kan ju dom göra det och jag kan få vara själv?! Haha vilken suverän grej.... Måste genast planera detta.

Och sedan ska jag hinna med förrådet också och hämta mina julgrejer och se vad vi ska ha och vad vi ska slänga. Ska se om jag hinner stanna hos mor idag hon ugglade om att hon hade några julsaker som var  mina.

Här någonstans var det tänkt att få in en bild. Men jag måste ju först ta kort och jag vet minsann precis vad jag ska ta kort på....


Japp som ni ser har jag fyndat julgarinder. Har man så många fönster i köket så går det åt några. Och jag har köpt dom för 100 kr 2 pack.

Japp det kallar jag klipp.

det skulle ha blivit en bild bomb.

Igår tog jag mitt förnuft tillfånga och satte mig och gjorde en säkerhetskopiering av alla mina bilder.
Och i samma veva ser ja att det är bilder som till o med är från förra årets lucia. Oj oj säger jag bara och nu nalkas Lucia i dörren igen!

Men som sagt.... Sagt och gjort så kopierade jag alla bilder och la la la vips så RADERA jag dom efteråt från datorn. UTAN att ge er en bildbomb. Hur tänkte jg nu?!
Ne det vet jag inte dessvärre. Men bilderna finns på min externa hårddisk som jag INTE orkar att dra fram just nu!

Annars... Jag var på twillight igår med Emilia. Och den var så jäkla bra. Snacka om att man blev lurad i slutet..
Snart kan jag köpa boxen och h en redig maraton en helg. Kan bli mycket en kväll.
Men jag tar det hos mamma tror jag för det är det ingen som kan gnälla:) Alla gillar ju inte Twillight här hemma.