Östgötska.... Hmmm

Sitter i Mjölby och kan inte låta bli att lyssna på 2 kvinnor som sitter här..
Jag förstår om folk tycker att jag pratar konstigt. Haha jag kan inte låta bli att lyssna. Det är ju förskräckligt.

Ja jag får väl bjuda på detta antar jag. Är ju inte mitt fel:)

Den som är något insatt i fack frågor

Om det finns någon i denna vida värld som är insatt i fack frågor är mycket välkomna till min värld just nu könns det som.

Annars är allt kanon och livet flyter... I veckan ska man börja ta tag i livet igen och börja träna... Nu blir det komma i form till Beach 2014...

Så heja på mig som bar sjutton nu för nu ska vi verkligeen ta tag i livet ordentligt och VICKY du är mitt offer:)

Nu ska det med testas

Nu testar vi olika saker för fullt... 

Idag har jag hem en bil från jobbet... Den är såååååå goooo att köra och den heter xc70. Klockren bil men den kostar dock där efter om jag ska vara ärlig.

Och nu så såg jag även att Bloggen har en funktion där jag kan hämta mina instagram bilder lite lättare för att kunna lägga upp här...

Så nu bjuder jag på en gammal för er bara för att testa funktionen:)Ja det gick ju bra eller vad säger ni???
 

Addera en annons i allas bloggar???

Det första som sllår mig när jag loggar in på blogg.se är att dom har ändrat vilkoren och ska nu lägga till ytterliagre annonser i allas bas bloggar...
Frågan är hur det blir? Är det värt kanske att betala den lilla summa som det kostar för att bli pro medlem och slippa annonser och även få ta del av en massa annat med självklart!

Ja jag vet inte.. Det tål att tänkas på som man säger så fint. Och sedan är det insdag och halva veckan har gått och snart är det dags för ytterliagre ett kalas för adam. Denna gången är det med hans kompisar! Så det blir till att baka på lördag och även göra en del inköp så att man har allt klart tills dess....

Men nu.....Nu tar vi lillördag i detta hemmet och njuter av värmen från den vedeldade spisen!!! Det är lite kyligt idag!

Måndag

Idag är det måndag och dagen flyter fram. Det regnar ömsoom solsken. Mycket skumt höstväder men man får väl inte klaga antar jag!

Idag händer det inte mycket mer än att det blir kaffe på ringvägen ikväll. Måste peppa mig inför träningstiden som börjar inom kort!
Ja efter Månadsskiftet ska vi dra igång jag och Vicky!!!!

Så då blir det bra igen!