Elfte dagen

Ja detta är ett tidsinställt inlägg då jag misstänker grovt att min hjärna inte kommer i det skick som jag önskar när jag kommer hem ikväll.... Men i alla fall jag bjuder på detta nu och hoppas attd et blir bra!

Jag ska visa hur dagen ser ut idag!Som ni ser så kommer jag att avverka drygt 100 mil idag (och jag har redan avverkat en del när ni läser detta) så det är bara att se fram emot kvällen när den väl kommer.... 

Och ne jag kan ju ännu inte säga om det har gått bra men jag hinner uppdatera det ikväll via telefon med ett halvt öga öppet! annars får jag väl be min sambo skriva och posta det.. Haha kan se det framför mig hur han kliar sig i huvudet över det!!!!

Tionde dagen

Ja det håller i sig detta! Det har sin lugna lunk och jag har denna vecka tagit på mmig att vara ute och köra lite mer då vi har det lugnt på kontoret. Och det för med sig att Adam får hänga med många ggr då dagis inte har öppnat när vi måste åka!

Men det märks på han att det är sömnigt att bara sitta bredvid och någon enstaka gång följa med ut och kolla spännbanden! Imorrn ska jag ta med hans dvd i bilen så han har något mer att göra

Ja som ni ser så är det jobbigt att vara en hårtarbetande ung kille. 

OCh det började ju med att han somna vid bordet igår efter att jag berättat att han skulle med...
Gud så glad han blev och var stirrig en bra stund på kvällen.
Själv satt jag och hade det roliga nöjet (om man har varje månad) att betala räkningar...Men i alla fall... Adam skulle pussla och jag lovade att hjälpa honom efter att jag var klar. Det resulterade i att efter 5 min var jag klar och börjar prata med honom... Då möter jag detta!Ja det är som sagt inte alltid lätt.....

Nionde dagen

Det hänger i sig fortfarande . Dock så får ni inte så tidiga inlägg... Men dom finns här:)
Imorrn blir det till att stiga upp knatten. Ska vara i Köping till 7 och det är ca 3 timmar res dit i lagom fart. Så det ska bli intressant detta. Och det är alltid intressant när man kommer till Motala i alla vägarbeten.
Men nu är det Ullared på tv och det går inte att missa.

Åttonde dagen

Ja 8 dagar har det gått och imorrn är det måndag...
Jag kan säga att jag är sliten idag och förbannar min kompis för att hon har haft fest i två dagar.
Men nu, nu är livet nästan tillbaka...

Sjunde dagen

Vi har planer på att vi ska göra om i vårt sovrum nu efter att barnenss är klara. Eller planer. Vi ska göra oom det är bara så. Sen hur vi vill ha det är en annan fråga. Vi letar inspiration som tusan.

Det vi har kommit fram till är att vi vill ha en fondvägg vid sänggaveln. Och vi har kommit så långt att vi vill ha det i någon form av trä variant lite ruffare trä. Men nu kollade jag på blogg.se hemsida och där såg jag nu ett annat tips.Skit snyggt ju. Det är laminatgolv dom har använt som vägg. Och jag läste att det sätts nog enklast upp med sättlim och småspik i Golv och Tak list. Absolut ett sätt att göra det på för att få det lite annorlunda. Jag tackar Åsa för att jag får låna din bild och hoppas att jag kommer få mer inspiration av dig.

Så det är vad jag går och tänker på just nu!

Men nu närmast ska jag hem till Vicky och sedan skruva upp ett par hyllor som jag lovade henne igår. Och sedan Ska jag se om jag hinner att sy lite här hemma. Ska bla sy en ny kjol av ett par gamla jeans som jagh ar och sen ett nytt skynke för vår handduks hållare.... Kanske skulle ta och måla den vit??? Det är ju ingen dum ide... Den är dessvärre träfärgad just nu! Ja det får bli så!

Vitt ska det bli!