Sjunde dagen

Vi har planer på att vi ska göra om i vårt sovrum nu efter att barnenss är klara. Eller planer. Vi ska göra oom det är bara så. Sen hur vi vill ha det är en annan fråga. Vi letar inspiration som tusan.

Det vi har kommit fram till är att vi vill ha en fondvägg vid sänggaveln. Och vi har kommit så långt att vi vill ha det i någon form av trä variant lite ruffare trä. Men nu kollade jag på blogg.se hemsida och där såg jag nu ett annat tips.Skit snyggt ju. Det är laminatgolv dom har använt som vägg. Och jag läste att det sätts nog enklast upp med sättlim och småspik i Golv och Tak list. Absolut ett sätt att göra det på för att få det lite annorlunda. Jag tackar Åsa för att jag får låna din bild och hoppas att jag kommer få mer inspiration av dig.

Så det är vad jag går och tänker på just nu!

Men nu närmast ska jag hem till Vicky och sedan skruva upp ett par hyllor som jag lovade henne igår. Och sedan Ska jag se om jag hinner att sy lite här hemma. Ska bla sy en ny kjol av ett par gamla jeans som jagh ar och sen ett nytt skynke för vår handduks hållare.... Kanske skulle ta och måla den vit??? Det är ju ingen dum ide... Den är dessvärre träfärgad just nu! Ja det får bli så!

Vitt ska det bli!
#1 - Åsa None

Va kul att ni blev inspirerade och tack för orden! Kram Åsa